Maak MUWI Mooier

vrijdag 15 juli 2022 Algemeen nieuws

Op 5 juli was de Huurdersraad anwezig bij de aftrap van activiteiten in MUWI-1 waarmee Waterweg Wonen samen met bewoners aan de slag wil gaan om de buurt mooier te maken.

Lees hieronder verder

Het was een gezellige en zonnige dinsdagmiddag in de buurt met de kenmerkende gele portiekflats achter de Van Hogendorplaan. Het merendeel van de woningen in deze buurt wordt na 2025 gerenoveerd en een kleiner deel wordt gesloopt. Maar welke woningen dat zijn, is nog niet bekend.

Bestuursleden van de Huurdersraad gingen een kijkje nemen en hoorden dat dat wel de informatie is waar bewoners op wachten: 'wordt mijn huis gesloopt en als het gerenoveerd wordt, kan ik er dan in blijven wonen?'. Ook hoorden we dat er in de buurt woonfraude voorkomt. Daarover zullen we vragen stellen aan Waterweg Wonen.

In MUWI-1 is een actieve bewonerscommissie (per mail bereikbaar via: bestuur@muwi1.nl) die de belangen van de bewoners in deze buurt behartigt.
Ook de Huurdersraad Waterweg Wonen zal de ontwikkelingen in MUWI-1 met grote belangstelling blijven volgen.

Na de zomer gaat Waterweg Wonen verder met de planvorming, samen met de bewoners. Heb je vragen over dit project, dan kun je mailen of bellen naar: info@waterwegwonen.nl  of  010-248 88 88.

Mooie wijken maak je samen met bewoners!

Wil jij je ook inzetten voor goede huurwoningen voor alle Vlaardingers?