Kom naar de ALV en maak kennis met medewerkers van Waterweg Wonen

maandag 11 september 2023 Algemeen nieuws

Op woensdag 25 oktober organiseren we weer een Algemene Ledenvergadering. Dit keer op een andere locatie: De Windwijzer op de Schiedamseweg 95. En we starten eerder dan gebruikelijk. De inloop is al om 17.45 uur met broodjes en soep. De bijeenkomst duurt tot 20.30 uur. Na een korte presentatie over de Huurdersraad en de behandeling van het werkplan en de begroting van 2024 kun je kennismaken met verschillende medewerkers van Waterweg Wonen. Kom dus vooral en ga in gesprek over onderwerpen die met wonen en huren te maken hebben.

Lees hieronder verder

Er zijn de afgelopen periode veel nieuwe medewerkers gestart. En de Huurdersraad krijgt regelmatig vragen over aanspreekpunten in de wijken. Daarom organiseren we graag samen met Waterweg Wonen een kennismaking. In groepjes kunnen jullie met elkaar in gesprek. Bijvoorbeeld over wat het werk inhoudt van een wijkconsulent of van de afdeling Financiën. Ook algemene vragen over wonen en huren kun je deze avond stellen. Er zijn twee gespreksronden. Na de eerste ronde kun je in gesprek met andere medewerkers en andere medehuurders. Aan tafel zit ook een bestuurslid van de Huurdersraad.

Meer specifieke of individuele vragen kun je, zoals altijd, stellen aan het Woonpunt van Waterweg Wonen (telefoon 010-2488888) of via mijnwaterwegwonen Inloggen (waterwegwonen.nl)

Aanmelden

Meld je uiterlijk 14 oktober aan via dit formulier, dan mailen we je tijdig de vergaderstukken. 

 

Wil jij je ook inzetten voor goede huurwoningen voor alle Vlaardingers?